Wniosek aktualizacyjny w BDO
Założony przez eNeN 21 styczeń 2020 o 14:09Gość
04 październik 2023 o 13:57
napisał:
Witam,Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć informację dlaczego zwrócono wniosek aktualizacyjny do korekty? Nie wiem gdzie wprowadzać zmiany (cofnęłam już do wniosku roboczego).
Gość
05 październik 2023 o 09:02
napisał:
napisał:
Witam,Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć informację dlaczego zwrócono wniosek aktualizacyjny do korekty? Nie wiem gdzie wprowadzać zmiany (cofnęłam już do wniosku roboczego).
W osobnej wiadomości powinno być wyjaśnienie z jakiego powodu.
Gość
09 październik 2023 o 10:39
napisał:
napisał:
napisał:
Dziękuję za rozjaśnienie. A taką wiadomość kiedy z reguły się dostaje? Póki co dostałam tylko jedno Powiadomienie z systemu BDO o dokumencie do odbioru.
Gość
09 październik 2023 o 16:57
napisał:
napisał:
napisał:
napisał:
Dziękuję za rozjaśnienie. A taką wiadomość kiedy z reguły się dostaje? Póki co dostałam tylko jedno Powiadomienie z systemu BDO o dokumencie do odbioru.
Czy to normalne, że do tej pory nie dostałam wiadomości jaki jest powód zwrotu do korekty (w środę przyszło powiadomienie, więc zaraz minie tydzień)?
Do korekty dołączony jest zawsze dokument. Trzeba go otworzyć po potwierdzeniu otrzymania wiadomości w systemie.
Gość
10 październik 2023 o 14:47
Jak jest normalny urząd to dzwonią i wskazują gdzie co należy poprawić ale przypuszczam że nie wszędzie tak jest, wszystko zależy od urzędnika
Gość
11 październik 2023 o 10:55
Do tej pory nikt nie dzwonił, więc podejrzewam, że takiego telefonu już nie dostanę.
Dostałam jedno powiadomienie z systemu BDO o dokumencie do odbioru
bez żadnego załącznika. Zwróciłam wniosek do roboczych. W tym miejscu utknęłam, bo nie wiem gdzie UM
stwierdził błąd. Byłby ktoś w stanie nakierować w którym miejscu odnajdę dokument o korekcie?
Gość
11 październik 2023 o 11:52
To radzę do nich zadzwonić, bo przecież oni wiedzą co kto ma źle i powinni takiej informacji udzielić
Gość
11 październik 2023 o 17:22
napisał:
Jak jest normalny urząd to dzwonią i wskazują gdzie co należy poprawić ale przypuszczam że nie wszędzie tak jest, wszystko zależy od urzędnika
Gość
11 październik 2023 o 17:24
napisał:
Gość
11 październik 2023 o 17:25
napisał:
To radzę do nich zadzwonić, bo przecież oni wiedzą co kto ma źle i powinni takiej informacji udzielić