Wniosek aktualizacyjny w BDO
Założony przez eNeN 21 styczeń 2020 o 14:09Gość
18 grudzień 2023 o 10:55
Gość
18 grudzień 2023 o 17:37
napisał:
Dzień dobry,Mam pytanie. Czy za każdym razem jak składam nowy wniosek aktualizacyjny to trzeba dołączyć pełnomocnictwo i opłatę do niego?
Gość
19 grudzień 2023 o 08:28
napisał:
napisał:
Dzień dobry,Mam pytanie. Czy za każdym razem jak składam nowy wniosek aktualizacyjny to trzeba dołączyć pełnomocnictwo i opłatę do niego?
Tak. Pełnomocnictwo i dowód wniesienia opłaty skarbowej za złożenie pełnomocnictwa do każdego wniosku.
Gość
20 grudzień 2023 o 12:41
Dzień dobry,
Działalność gospodarczą zawiesiłem 2 lata temu, a rok temu zakmnąłem, lecz zapomniałem wyrejestrować się z bdo. (byłem zarejestrowany, lecz ostatecznie nie obracałem, ani nie wprowadzałem odpdaów na rynek).
Czy mogę teraz złożyć taki wniosek? grożą jakieś konsekwencje?
JAGODA
05 styczeń 2024 o 14:59
DZIEŃ DOBRY, MAM TAKI PROBLEM MIANOWICIE MAM w BDO 3 MIEJSCA PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI,CHCIAŁAM ZGŁOSIĆ KARTĘ PRZEKAZOWĄ I WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT ŻE MAM NIEKATYWNE MIEJSCE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI, PYTANIE JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ???
Gość
08 styczeń 2024 o 10:31
Dzień dobry ,
nie mogę się zalogować na stronę BDO , pisze , że witryna nieosiągalna czy ktoś też ma taki problem ?
Gość
08 styczeń 2024 o 10:52
napisał:
Dzień dobry ,
nie mogę się zalogować na stronę BDO , pisze , że witryna nieosiągalna czy ktoś też ma taki problem ?
agnieszka
Liczba postów: 720
Od: 19.03.2017
10 styczeń 2024 o 07:15
napisał:
DZIEŃ DOBRY, MAM TAKI PROBLEM MIANOWICIE MAM w BDO 3 MIEJSCA PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI,CHCIAŁAM ZGŁOSIĆ KARTĘ PRZEKAZOWĄ I WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT ŻE MAM NIEKATYWNE MIEJSCE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI, PYTANIE JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ???
Gość
10 styczeń 2024 o 14:13
napisał:
napisał:
DZIEŃ DOBRY, MAM TAKI PROBLEM MIANOWICIE MAM w BDO 3 MIEJSCA PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI,CHCIAŁAM ZGŁOSIĆ KARTĘ PRZEKAZOWĄ I WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT ŻE MAM NIEAKTYWNE MIEJSCE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI, PYTANIE JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ???
Jeżeli nie było dezaktywacji MPD ,to najlepiej zadzwonić do swojego urzędu z zapytaniem o co chodzi.
Użytkownik usunięty przez Administratora
15 styczeń 2024 o 13:24