Sprawozdanie komunalne
Założony przez GOŚĆ 09 kwiecień 2015 o 12:19Gość
30 lipiec 2020 o 13:49
W które okienko wpisać ilości w dziale III "C" o odebranych odpadach , jeżeli odpad 200199 został przekazany na instalację, a oni wykazali, że poszło do R12 ?
Gość
30 lipiec 2020 o 13:50
Chodzi oczywiście o 200301 co do powyższego, które poszło do R12, gdzie wpisać w tabeli III C ?
Gość
31 lipiec 2020 o 10:55
Gość napisał:
Witam, jeżeli złożyłam już sprawozdanie zgodnie z pierwotnym terminem tj. 31.01, czy mam je korygować czy czekać aż zostanie rozpatrzone? Składałam jedno sprawozdanie zerowe ale nie można było zapisać z zaznaczonym sprawozdaniem zerowym i puściłam jako normalne ale tylko z podstawowymi danymi a w normalnym w późniejszym terminie naniesione były jakieś poprawki. Z góry dziękuje za pomoc.
Gość
14 sierpień 2020 o 06:59
Czy każdy użytkownik główny może złożyć sprawozdanie komunalne (PSZOK, odbiór) czy trzeba byś wpisanym w KRS?
Ania
Liczba postów: 39
Od: 30.01.2020
14 sierpień 2020 o 13:26
Gość
14 sierpień 2020 o 13:26
Gość napisał:
Czy każdy użytkownik główny może złożyć sprawozdanie komunalne (PSZOK, odbiór) czy trzeba byś wpisanym w KRS?
Ania
Liczba postów: 39
Od: 30.01.2020
14 sierpień 2020 o 15:51
Witam, jeżeli składam sprawozdanie z odebranych odpadów z gminy, w ramach przetargu z gminą to muszę dołączać wykaz właścicieli, z którymi zostały zawarte umowy? Jak my tak naprawdę nie zawieramy indywidualnie umowy, tylko mieszkańcy składają deklaracje w Gminie. Proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić.
Gość
17 sierpień 2020 o 12:54
Ania napisał:
Witam, jeżeli składam sprawozdanie z odebranych odpadów z gminy, w ramach przetargu z gminą to muszę dołączać wykaz właścicieli, z którymi zostały zawarte umowy? Jak my tak naprawdę nie zawieramy indywidualnie umowy, tylko mieszkańcy składają deklaracje w Gminie. Proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić.
Gość
17 sierpień 2020 o 13:17
Gość napisał:
Gość napisał:
nie trzezba być w KRS
Gość
18 sierpień 2020 o 07:44
Firma prowadzi Skup złomu, skupuje od ludzi złom.
Do tej pory rozliczała się na sprawozdaniu: Roczne sprawozdanie sporządzanego przez podmiot zbierający odpady komunalne,stanowiące frakcje odpadów komunalnych: papieru, ,metali, tworzyw sztucznych szkła. Czy w obecnej sytuacji powinna złożyć sprawozdanie komunalne? Jeśli tak to, które działy czy sprawozdanie o wytwarzanych odpadach i o gospodarowaniu odpadami? Proszę o odpowiedź.