bella
Liczba postów: 8
Od: 13.01.2020
14 styczeń 2020 o 09:01
Udało mi się w końcu zalogować jak użytkownik podrzędny do BDO i w zakładce sprawozdawczość widzę jedynie sprawozdawczość komunalną .
czy w związku z tym te roczne raporty o ilościach wytworzonych odpadów będziemy składać w wersji papierowej czy czekamy aż ten moduł będzie udostępniony w BDO ?
Termin jest do 15 marca ale wydaje mi się ze ten moduł powinien już być w BDO.
czy może dlatego ze jestem użytkownikiem podrzędnym nie widzę tej opcji w sprawozdawczości ?
Gość
14 styczeń 2020 o 10:28
Ja jako użytkownik główny, również widzę tylko sprawozdawczość komunalną. Pozostałe jeszcze nie zostały udostępnione.
Gość
14 styczeń 2020 o 10:28
Cześć, jestem użytkownikiem głównym i też tylko widze sprawozdawczość komunalną, Mam nadzieje, że na dniach już się wszystko pojawi.
agnieszka
Liczba postów: 728
Od: 19.03.2017
14 styczeń 2020 o 11:33
Do 15 marca musimy złożyć sprawozdanie więc uważają ,że mamy czas. Na razie działa tylko sprawozdawczość komunalna .
Gość
15 styczeń 2020 o 06:45
Cześć, jestem użytkownikiem głównym i też widzę tylko sprawozdawczość komunalną. Imam pytanie.
Czy ewidencję odpadów trzeba wypełniać codziennie? Nie mam jeszcze nawet bilansu otwarcia na 2020 rok. Odpad mamy w dużym kontenerze (płyta wiórowa), nawet nie wiem ile to waży. Chyba poczekam na odbiorcę i wtedy zrobię otwarcie w systemie i KPO. Można tak zrobić ?